15 d’agost del 2013

Cercavila de les Festes d'Agost

Ahir dia 14 d'agost es va fer el cercavila de les Festes d'Agost de la nostra ciutat, Badalona. La nostra colla va actuar, juntament amb la resta de colles de cultura popular i tradicional de Badalona. Primerament es va fer un pilar casteller en nom de totes les colles com a protesta per tal de reivindicar que "Les festes són del poble", i no de l'Ajuntament. Seguidament totes les colles van fer el seu acte de lluiment, en el qual algunes colles van fer protesta cap a l'Ajuntament.
El cercavila va començar a la plaça de la vila i va acabar a la Rambla amb una tanda de lluiment primera de les colles de no foc i una altre de les colles de foc.
Un cop acabades les lluides, tothom va seure en rotllana a la rambla i al centre hi van possar una pancarta on tornava a apareixer la frase d'aquestes festes: "Les festes són del poble".
Amb tota la gent asseguda novament com a protesta per les retallades de l'Ajuntament a les festes, realitzades tan sols dos dies abans del seu inici.
La nit va acabar amb el castell de focs visualitzat des d'una rotllana bastant nombrosa, a la qual se li va sumar molta gent que no acabava de conèixer el significat.
Salut, foc, soroll i bona festa major!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada