29 de juny del 2015

Gai Pride Parade BCN

El passat dissabte 27, els Bufons del toc vam ser convidats a participar a la rua de l'orgull Gai de Barcelona.

No havíem tingut mai l'oportunitat de participar mai en aquest esdeveniment i, gràcies a l'Associació de Families Lesbianes i Gais (FLG) vam poder ser-hi. Vam recórrer l'Av. Paral·lel de Barcelona, des de la Plaça de les Tres Torres fins a Plaça Espanya sota un sol de justícia. Ara bé! Us hem de dir de tot cor, que en set anys de vida que té la nostra colla no havíem viscut una festa del nivell del Gai Pride. Allà on miraves hi trobaves vestits extravagants plens de lluentines, maquillatges i pentinats impossibles, carrosses guarnides, però, sobretot somriures i bon rotllo!
Vam poder compartir, junt amb Batala Barcelona i molts altres grups de tabalers, la nostra passió, que és la percussió amb milers de persones que estaven allà per reivindicar-se i, al igual que nosaltres, per gaudir d'una festa com poques n'hi ha.
Allà ens vam trobar una acollida i uns valors per part de tothom que eren dignes de ser apresos per tantes i tantes persones que encara viuen estancades en prejudicis i teories antiquades, i que donarien una lliçó moral i de vida al més asèptic.

Una vegada més volem agrair a la FLG que ens donés l'oportunitat de posar el nostre granet de sorra en aquesta data assenyalada a nivell mundial.

Moltes gràcies!

Salut, soroll i força!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada