2 de desembre del 2015

LLAVATRAKA

Finalment, Bufons del toc ens vam decidir a participar al nostre primer concurs de percussió. I per fer-ho, vam triar la primera edició de la Llavatraka de Sant Andreu de Llavaneres.
Hem de dir que ens feia força por aquesta actuació. Anàvem molt justos d'assajos, teníem forces baixes, era la nostra primera vegada, i realment el nivell de les colles era altíssim! Tot i així, i sobretot tenint en compte que era un acte solidari, en el qual cada participant havia de portar 1Kg d'aliment pel gran recapte, ens hi vam llançar.
Realment l'experiència va valer la pena. Va ser una dia de colla genial, la motivació es veia en les cares de tots/es i els somriures no hi faltaven, l'organització de l'acte ho va portar tot sobre rodes, i poder gaudir dels ritmes i balls de les 18 grans colles amb les que competíem va ser espectacular.

En acabat, els Fills de la Flama ens van sorprendre amb un espectacle de teatre i percussió com pocs hem vist fins ara.

Volem fer una menció especial felicitant als tres guanyadors del concurs:

1- Protons
2 – Quilombo
3 – Drums

I sobretot moltes gràcies a tots els membres de Bufons del toc, als que hi éreu físicament i els que hi éreu moralment, que van esforçar-se i assajar al màxim perquè fos un dia tant especial.


Salut, foc i soroll!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada