24 de desembre del 2013

Bon Nadal i bones festes! (Bufons del Toc)

2013 ha sigut un any ple de magnífiques actuacions, des de la Cavalcada de Reis, el Medieval de Canyadó, el correfoc de les festes de Maig,... Fins a petites actuacions que ens han fet créixer com a colla, com a la residència de gent gran Mas Piteu, aniversaris dels nostres peques Berta, Ari i Derek, a diverses escoles com la Cultural, l'Artur Martorell i Mercè Rodoreda, i, fins i tot, a un casament.
Aquest any no només ens ha regalat el plaer d'haver pogut actuar a tot arreu, sinó que, a més, hem pogut gaudir de gent meravellosa, noves i apreciades incorporacions, gent que marxa lluny però que tornarà amb molta força, gent que ho dona tot, gent que ens segueix allà on anem i grans colles com els Diables de Les Corts, els Diables Montgat i d'altres entitats com el Mercat Municipal Maignon o el restaurant A Punta Pala i l'AVV de Can Valls (Caldes de Montbui) entre MOOOOOLTS més que ens han convidat a gaudir de les seves festes!
Els que xiulen, els que ballen, els que criden, els que salten com cangurs, els que tot ho toquen,... Surdos, agogós, caixes, tamborins, surditos, repenikes, rokars... Tots tenim en comú les ganes de seguir endavant i passar-ho genial amb el que més ens agrada: gaudir de la música i la percussió.
Us desitgem un molt bon Nadal i molt bones festes! Moltes gràcies a tots els que ens heu seguit durant el 2013. Al 2014 més i millor!

http://bufonsdelfoctoc.blogspot.com.es/



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada