18 de desembre del 2013

La Marató de TV3

El passat diumenge 15 de desembre, a les 11 del matí, a la Rambla de Badalona els Bufons del Toc i del Foc vam començar les activitats solidàries per a la Marató de TV3, en motiu a les malalties neurodesgeneratives. En aquestes oferiem un taller de percussió, en el que els infants podien fer les seves maraques i adornar-les, per a poder tocar amb nosaltres. A més a més, també podien pintar-se la cara i anar ben divertits.
Amb tot això, per animar una mica la festa, de tant en tant feiem unes batukades, animant a la gent a participar-hi aportant la seva voluntat. 
En totes aquestes activitats hi havia unes guardioles, gràcies a les quals tothom podia possar el seu grà de sorra per la Marató. 
Durant el matí hi va participar molta gent, que passant una bona estona va poder parcicipar en aquesta causa solidària. La tarda va ser més tranquil·la, però tot i el fred que feia, molta gent es va apropar i van fer maraques per seguir el ritme de la marató. 
Els tallers van estar fins a les 8 del vespre, quan vam acabar molt satisfets de la generositat dels ciutadans de Badalona, ja que es van aconseguir recaudar 222,51€.
Esperem que l'any que ve poguem repetir aquesta gratificant experiència.   

Aqui us deixem una petita mostra de com va anar el dia:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada